Puteți trimite dovada plății amenzii la e-mailul unității teritoriale din care face parte agentul constatator care v-a sancționat. Plata amenzii nu trebuie să depășească termenele legale stabilite prin OUG 2/2001.

De asemenea nu mai este nevoie să veniți cu copie xerox a cărții de identitate pentru a obține documente eliberate de poliție. Este suficient să transmiteți copia scanată a documentului de identitate pe e-mailul serviciului de unde doriți să obțineți documente.

 

Pentru a trimite e-mail vă rugăm selectați unul din serviciile de mai jos: apăsați direct pe link sau folosiți adresele de e-mail

Transmiterea documentelor scanate pe adresele de e-mail de mai jos, implică acordul dumneavoastră (consimţământ expres) de prelucrare a datelor cu caracter personal în conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. 

Serviciul Rutier: oug41.2016.sr@ab.politiaromana.ro - Adresă de e-mail dedicată pentru primirea copiei actului de identitate și a copiei dovezii (chitanței) din care rezultă achitarea sancțiunilor contravenționale (amenzilor) aplicate de lucrători de poliție rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Serviciul Ordine Publică : ordinepublica@ab.politiaromana.ro - Adresă de e-mail dedicată pentru primirea copiei actului de identitate și a copiei dovezii (chitanței) din care rezultă achitarea sancțiunilor contravenționale (amenzilor) aplicate de lucrători de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Serviciul Arme Explozivi Substanțe Periculoasearme@ab.politiaromana.ro -Adresă de e-mail dedicată pentru primirea copiei actului de identitate și a copiei dovezii (chitanței) din care rezultă achitarea sancțiunilor contravenționale (amenzilor) aplicate de lucrători din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase al Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Serviciul de Investigaţii Criminale : judiciar@ab.politiaromana.ro - Adresă de e-mail dedicată pentru primirea copiei actului de identitate și a copiei dovezii (chitanței) din care rezultă achitarea sancțiunilor contravenționale (amenzilor) aplicate de lucrători de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice : economic@ab.politiaromana.ro - Adresă de e-mail dedicată pentru primirea copiei actului de identitate și a copiei dovezii (chitanței) din care rezultă achitarea sancțiunilor contravenționale (amenzilor) aplicate de lucrători de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba. 

Cazier judiciarcazier@ab.politiaromana.ro -  Adresă de e-mail dedicată primirii cererilor de reabilitare, solicitărilor de rectificare a datelor din cazierul judiciar si a altor documente specifice cazierului judiciar.