12 Aprilie 2018Sursa: IPJ Alba

Buletin de presă din 12.04.2018

La data de 11 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un tânăr de 24 de ani, din Luduş, judeţul Mureş, ce este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 10 aprilie a.c., în jurul orei 22.30, s-ar fi deplasat în localitatea Mirăslău, iar în faţa unui local public, pe fondul geloziei, ar fi provocat un scandal şi ar fi agresat-o pe fosta sa concubină şi pe prietenul acesteia.

 

În urma agresiunii, cele două victime ar fi suferit leziuni corporale pentru a căror vindecare, potrivit constatatorilor medico –legale, sunt necesare 7 – 8 zile de îngrijiri medicale.

 

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud care a dispus, faţă de el, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

 

Cercetările sunt continuate.

 

  •  

Mandat executat

 

La data de 11 aprilie a.c., .04.2017, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba l-au reţinut pe un tânăr de 28 de ani, din Alba Iulia, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

 

Tânărul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 231 de zile închisoare, pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violenţe.

 

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

 

  •  

 

Amplasarea radarelor în data de 13 aprilie 2018

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Cîmpeni – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac