Sursa: INFOTRAFIC   Categorie: Stire   

SITUAȚIA TRAFICULUI LA ORA 07:00

Data: 02 Octombrie 2023

Ora: 07:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A 1 București-Pitești, A 3 București-Ploiești, A 4 Ovidiu-Agigea și DN 1 Ploiești-Brașov, circulația se desfășoară în general pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.

Pe autostrada A 2 București-Constanța, traficul se desfășoară în condiții de ploaie ușoară între București și Lehliu, pe un carosabil umed, cu valori normale.

Se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, pe DN 1 în Tâncăbești, Săftica și Petrești, în direcția către București, pe DN 1A în Mogoșoaia și DN 7 în Chitila, pe același sens de mers, precum și pe Centura Capitalei, în special în localitățile din partea sudică. De asemenea, valorile de trafic încep să crească și pe celelalte artere rutiere de la intrările în mun. București și marile orașe.

Recomandăm conducătorilor auto să circule cu multă atenție, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, să mărească distanța de siguranță între autovehicule, să evite depășirile riscante și să adapteze viteza la condițiile de trafic, adoptând o conduită preventivă pe tot parcursul traseului!